PROPRIETATEA INTELECTUALA

Continutul si designul www.cmdarad.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis prin email sau furnizat dumneavoastra prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), fac parte din proprietatea intelectuala a Colegiului Medicilor Dentisti din Arad  si/sau colaboratorilor sai - acolo unde exista acest lucru, este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.cmdarad.ro.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.cmdarad.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Colegiului Medicilor Dentisti din Arad.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.cmdarad.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.cmdarad.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul Colegiului Mediccilor Dentisti din Arad sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Colegiului Medicilor Dentisti din Arad.

 

INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

www.cmdarad.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite online, cum ar fi abonarea la newsletterul www.cmdarad.ro sau plata online a serviciilor oferite de catre Colegiul Medicilor Dentisti din Arad (ex: plata cotizatiei anuale sau plata inscrierilor la diverse forme de educaţie medicală continuă şi de ridicare a gradului de competenţă profesională), va trebui sa va inregistrati in prealabil ca si utilizator (este necesara crearea unui cont de utilizator). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a termenilor si conditiilor de utilizare a www.cmdarad.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile termenilor si conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.cmdarad.ro sau sa solicitati dezabonarea la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Daca folositi informatii din acest site, sunteti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dumneavoastra de utilizator si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dumneavoastra de utilizator, creat pe site.

www.cmdarad.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri fara avizarea in prealabil a utilizatorilor.

www.cmdarad.ro oferta servicii doar membrilor (medici dentisti) inregistrati in cadru Colegiului Medicilor Dentisti din Romania sau persoanelor mandatate cu act notarial de acestia.

 

DATELE PERSONALE

Prin inregistrarea ca utilizator al www.cmdarad.ro vor fi solicitate o serie de date personale, precum numele si prenumele, denumirea si adresa cabinetului medical individual (CMI), adresa de email, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care au rol de identificare a utilizatorului in procesul de autentificare sau de efectuare a unor plati.

De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.cmdarad.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dumneavoastra. Va rugam sa navigati la „Politica de confidentialitate" pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.cmdarad.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dumneavoastra.

www.cmdarad.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata şi completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal Colegiul Medicilor Dentisti din Arad. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati.

Scopul colectarii datelor este: sistemul de plata on-line, abonare newsletter si alerte din partea www.cmdarad.ro

Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a procesa plata sau abonarea la newsletter si alerte din partea www.cmdarad.ro

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curând posibil.

 

 

Observatie:

- orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

- orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

Alte informari cu privire la protectia datelor personale

Orice persoana care viziteaza site-ul www.cmdarad.ro, si care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Colegiul Medicilor Dentisti din Arad in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct. In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare (art.12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), dreptul de a se adresa justitiei (art. 18). De asemenea, utilizatorul site-ului are dreptul de a cere stergerea informatiilor referitoare la persoana sa. Inregistrarea pe site-ul www.cmdarad.ro presupune luarea la cunoştinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre Colegiul Medicilor Dentisti Arad.

Prin prezenta inteleg sa imi exprim in mod expres consimtamantul ca, pe termen nelimitat, Colegiul Medicilor Dentisti Arad sa prelucreze informatiile indicate la pct. 1 de mai jos inregistrate pe numele meu in evidentele proprii (astfel cum termenul de „prelucrare” este definit de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata în Monitorul Oficial nr. 790/12.12.2001). La incheierea operatiunilor de prelucrare a informatiilor indicate la pct. 1 de mai jos, imi exprim in mod expres consimtamantul in vederea arhivarii informatiilor indicate la pct. 1 de mai jos inregistrate pe numele meu in evidentele proprii precum si sa transfere aceste informatii catre orice alt operator, in conditiile garantarii de catre Colegiul Medicilor Dentisti din Arad a faptului ca prelucrarile ulterioare vor avea scopuri similare celor in care s-a facut prelucrarea pentru care imi dau consimtamantul prin prezentul acord.

 1. Informatii prelucrate:
 2. a) date cu caracter personal având functie de identificare (cuprinde informatii legate de numele si prenumele clientului, domiciliul, numarul de telefon, adresa email, etc)
 3. b) denumirea Cabinetului Medical Individual
 4. Declar pe propria raspundere ca mi-au fost furnizate de catre Colegiul Medicilor Dentisti din Arad informatiile prevazute la art. 12 alin. 1 din Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a caror semnificatie o inteleg si mi-o insusesc pe deplin.
 5. Am luat la cunostinta faptul ca imi pot exercita toate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv urmatoarele drepturi:
 6. a) Dreptul de acces la date: dreptul de a obtine de la Colegiul Medicilor Dentisti din Arad, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele in legatura cu mine sunt sau nu prelucrate de catre aceasta. Acest drept poate fi exercitat în urmatoarele conditii: se adreseaza o cerere catre Colegiul Medicilor Dentisti din Arad, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in care se va mentiona modul in care solicitantul doreste sa ii fie comunicate informatiile (o anumita adresa, inclusiv adresa de posta electronica, sau printr-un serviciu care de corespondenta care sa asigure ca predarea se va face numai personal);
 7. b) Dreptul de interventie: dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, în special a datelor incomplete sau inexacte. Acest drept poate fi exercitat in urmatoarele conditii: se adreseaza o cerere catre Colegiul Medicilor Dentisti din Arad, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in care se vor mentiona datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie, precum si modul in care solicitantul doreste sa ii fie comunicate informatiile (o anumita adresa, inclusiv adresa de posta electronica, sau printr-un serviciu care de corespondenta care sa asigure ca predarea se va face numai personal);
 8. c) Dreptul de opozitie: dreptul de a ma opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara, ca datele care ma vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Acest drept poate fi exercitat in urmatoarele conditii: se adreseaza o cerere catre Colegiul Medicilor Dentisti din Arad, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in care se vor mentiona datele asupra carora se solicita opozitia si motivul intemeiat si legitim legat de situatia particulara a persoanei, precum si modul in care solicitantul doreste sa ii fie comunicate informatiile (o anumita adresa, inclusiv adresa de posta electronica, sau printr-un serviciu care de corespondenta care sa asigure ca predarea se va face numai personal);
 9. d) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale: dreptul de a solicita retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte in privinta mea, adoptata exclusiv in baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii mele, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul meu sau orice alte asemenea aspecte;

 

 1. e) Dreptul de a ma adresa justitiei: dreptul de a ma adresa instantei competente pentru apararea drepturilor garantate de lege si repararea oricarui prejudiciu suferit in urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal;
 2. f) Dreptul de a ma adresa autoritatii de supraveghere: dreptul de a face plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, pentru apararea drepturilor garantate de lege.

 

 

PLATA SERVICIILOR FURNIZATE

Responsabilitatea completarii corecte si verificarii datelor trimise la plata revine in totalitate utilizatorului.

Plata serviciilor furnizate de catre Colegiul Medicilor Dentisti din Arad se poate efecta on-line, prin card, fiind necesara parcurgerea tuturor pasilor care au in dreptul lor inscriptia „*camp obligatoriu”.

Colegiul Medicilor Dentisti din Arad nu percepe nici un comision aferent platilor on-line. Pentru verificarea comisioanelor aferente platii, va rugam sa va adresati institutiei bancare din contul carei veti efectua plata serviciilor.

www.cmdarad.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.cmdarad.ro nu garanteaza ca descrierile serviciilor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori.

Cumparatorul este obligat sa furnizeze date corecte, valide.

Preturile afisate sunt nete.

In ciuda eforturile noastre de a mentine toate preturile actualizate, pot interveni erori, E posibil ca unele descrieri sa fie eronate. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele erori.

Colegiul Medicilor Dentisti din Arad isi rezerva dreptul de a modifica preturile/costurile de participare/taxele sau datele referitoare la evenimente, fara o notificare in prealabil.

ANULAREA PLATILOR

In cazul in care ati parcurs pasii de autentificare si inscriere la evenimentele organizate de Colegiul Medicilor Dentisti din Arad si ati efectuat plata in vederea participarii, aceasta se poate anula anula telefonic la numarul de telefon 0357.427.565 sau prin solicitare scrisa, datata si semnata, transmisa pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Masuri de securitate
Sistemul de procesare a platilor online ia masurile de securitate necesare pentru a proteja utilizatorii impotriva accesului neautorizat sau pentru modificarea neautorizata, distrugerea sau divulgarea datelor stocate prin acest serviciu.

Securitatea contului depinde si de mentinerea confidentialitatii parolei aferente. In plus, niciodata nu ar trebui sa se impartaseasca numele de cont sau parola cu nimeni.

 

Comunicarea cu utilizatorul
Comunicarile prin email sau alte canale de cumunicare cu utilizatorul pot fi retinute pentru a fi procesate ulterior, pentru a putea raspunde cerintelor si a ne imbunatati serviciile.

 

Colegiul Mediilor Dentisti din Arad nu certifica si nu garanteaza faptul ca aceste site-uri si servicii functioneaza fara erori si întreruperi.

Mesajele trimise catre Colegiul Medicilor Dentisti din Arad prin e-mail ar putea sa nu fie securizate. Colegiul Medicilor Dentisti din Arad  recomanda sa nu se transmita informatii confidentiale catre prin e-mail. Daca totusi au fost trimise mesaje catre Colegiul Medicilor Dentisti din Arad  prin e-mail, utilizatorii accepta riscul ca respectivul mesaj sa fie interceptat, folosit necorespunzator si modificat de catre o terta parte.

Astfel Colegiul Medicilor Dentisti din Arad  nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului.

”Icon