Bine ați venit la Congresul stiintific ARMEDICA 2024, ajuns la editia cu numarul 30!
 
Congresul stiintific este un eveniment remarcabil organizat de Colegiul Medicilor Stomatologi din Arad, cu acreditare de la Colegiul Medicilor Stomatologi din România.
Sub tema "Estetica în Stomatologie, de la Mit la Realitate," acest congres oferă o platformă deosebită pentru profesioniștii din domeniul stomatologic să exploreze și să dezbată aspecte esențiale ale esteticii în practica lor zilnică.
 

Detalii cheie ale congresului:

  • 24 Credite EMC: Participanții vor beneficia de 24 de credite EMC, asigurându-le oportunitatea de a-și îmbunătăți continuu competențele și cunoștințele în stomatologie.
  • Estetică în Centru: Subliniind importanța esteticii în stomatologie, evenimentul abordează subiecte precum tehnici avansate de restaurare, materiale inovatoare, și soluții estetice pentru diverse cazuri clinice.
  • Acreditare Profesională: Evenimentul este acreditat de catre Colegiul Medicilor Stomatologi din România, Congresul este o ocazie de învățare și dezvoltare profesională recunoscută oficial, consolidând standardele înalte ale practicii stomatologice.
Participanții vor avea privilegiul de a interacționa cu speakeri de prestigiu, de a explora inovațiile tehnologice și de a lua parte la discuții pe marginea celor mai recente tendințe și cercetări în domeniul stomatologiei estetice. Congresul ARMEDICA promite să ofere o experiență formativă excepțională, îmbrățișând estetica în stomatologie și aducând realitatea în lumina cunoașterii profesionale.
 
Invitatul nostru special din acest an este Dl. Dr. Stavros Pelekanos.
 

Ne vedem la ArMedica!

”Icon